• комплект спирачни накладки
  страна на монтаж: заден мост

 • комплект спирачни накладки
  страна на монтаж: преден мост

 • колесна гайка
  страна на монтаж: заден мост, преден мост

 • колесна гайка за джанта от леки метали
  страна на монтаж: заден мост, преден мост

 • спирачен диск
  страна на монтаж: преден мост