• комплект колесни гайки може да се заключи
    Страна на монтаж: заден мост, преден мост

  • колесна гайка за джанти от стомана и леки метали
    Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж

  • колесна гайка
    Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж