• колесна гайка
  Страна на монтаж: заден мост, преден мост

 • перо за чистачка flat style
  Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж

 • перо за чистачка flat style
  Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж

 • спирачен диск
  Страна на монтаж: преден мост

 • спирачен диск
  Страна на монтаж: заден мост

 • перо за чистачка стандартно изпълнение
  Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж

 • колесна гайка за стоманена джанта
  Страна на монтаж: заден мост, преден мост

 • болт колело
  Страна на монтаж: в зав. от прев. средство Страници за монтаж

 • комплект спирачни накладки
  Страна на монтаж: преден мост